теплиці з примусовою вентиляцією

Осьові вентилятори Weiguang в примусовій вентиляції теплиць

Однією з областей застосування осьових вентиляторів Weiguang  є система примусової вентиляції в теплицях.

Система примусової (механізованої) вентиляції складається з притяжних і витяжних повітропроводів, оснащених вентиляторами (Осьові вентилятори Weiguang відмінно підходять під ці задачи, необхідний вентиляторі ви можете вибрати ознайомившись з характеристиками осьових вентиляторів Weiguang), які направляють повітря з оточуючого середовища в теплицю і з теплиці назовні. Визначення кількості та потужності вентиляторів залежить від об’єму теплиці. Для ефективної роботи примусової вентиляції важливо враховувати наступні аспекти:

  1. Притяжні та витяжні канали повинні бути розташовані на протилежних стінах і на різних рівнях. Зазвичай витяжку розміщують на даху теплиці.
  2. Вентиляторами Weiguang  можна управляти вручну, дистанційно або автоматично. У випадку автоматизації системи вентиляції в якій ви використаєте Weiguang встановлюють термодатчики.
  3. При використанні вентиляторів великої потужності для збереження електромережі та забезпечення тривалої служби обладнання рекомендується підключати їх через реле або пускову установку.
  4. У випадку експлуатації теплиці при низьких температурах навколишнього середовища рекомендується встановлення додаткових підігрівачів.

Грамотно реалізована система примусової вентиляції може ефективно працювати навіть у великих теплицях, практично не потребуючи втручання людини. Робітникові лишається виконувати лише контрольні функції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *